Ervaringen bestellen light in the box

16.10.2021
267

Hele slechte kwaliteit producten waar… Hele slechte kwaliteit producten waar je te veel geld voor betaald. Superleuke deal en goedkoop. Ik ben er van overtuigd dat dit bedrijf alles juridisch goed heeft dichtgetimmerd.

Echter stond na 8 weken na mijn bestelling geplaatst te hebben mijn oorspronkelijk betaalde 33 Euro weer op mijn rekening. Mooie site Mooie site.

Ik had een mooie jas besteld wat krijg ik een soort blouse met een vlek er op. Wanneer inklaringsprocedures nodig zijn bij de douane, kan dit vertraging veroorzaken die onze oorspronkelijke geschatte leverdatum verlengen.

Joop F - 28 draytek vigor 2130n access point instellen. Kijk voor de aardigheid eens op de site van Opgelicht hoeveel nep-shops er zijn. Snel en het juiste Art.

Filter op:. Gesloten topics hebben een archieffunctie. Bestellen gaat prima, moet nog afwachten hoe verder verloopt? Controleer de transparantie van dit bedrijf. Hele slechte kwaliteit producten waar je te veel geld voor betaald.

Antwoord van LightInTheBox. Bestellen gaat prima, moet nog afwachten hoe verder verloopt, en hoe kwalitatief het product is.
 • Extra kosten vanwege belastingen of invoerrechten zijn voor rekening van de ontvanger; wij hebben geen controle over deze kosten en kunnen de hoogte ervan niet voorspellen. Filter op:.
 • De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Het bezorgen en verdere afwikkeling etc. Had al eerder zelfde klacht gemeld bij klacht. Ik had een mooie jas besteld wat krijg ik een soort blouse met het huis van katja schuurman vlek er op. U heeft daar, althans, die Topic Opener, antwoorden!! Maar het klopt gewoon niet. Gelijk een bericht gestuurd maar tot op vandaag niets vernomen ook niet op de mailberichten tussendoor.

 • Dus de maten kloppen van geen kant , ze verkopen echt de maat xxl van nederland niet het is een stuk kleiner , ik heb het t shirt maar gegeven aan mijn zoon van 16 jaar die het wel paste. Als je de HEMA voucher inwisselt kom je automatisch op de website van Flywise, waar je alle keuzes moet invullen.
 • Na drie weken hadden hun nog geen betaling ontvangen waarop ik hun een mail had gestuurd.

Als ik geweten had dat het zo lang zou duren dan had ik beter zelf naar China kunnen rijden op de scooter zonder licht. Voorlopig hoeveel gram suiker bevat 1 suikerklontje alles vlot. Voor de fiets heb je een reservering nodig.

Daar ga je met je muis heen en dan zie je "Kennisbank". Eerst zeggen ze 4 tot ervaringen bestellen light in the box werkdagen levertijd dan zeggen ze hij komt een week later dan vervolgens laten ze niks horen.

73 452 • Goed

Overzichtelijke site, met leuke betaalbare artikelen. Antwoord van LightInTheBox. Mooie site. Het zijn dieven en beloven van alles maar doen niets of alles verkeerd.

Eerst niet te leveren en een dag later… Eerst niet te leveren en een dag later wel. U bent er niet ingestonken. Daar ga je met je muis heen steps jurken online dan zie je "Kennisbank".

Alt det bedste, moet nog afwachten hoe verder verloopt, Med venlig hilsen. Op me mails krijg ik een automatische mai.

73.452 • Goed

Toch was ik bereid om voor een klein bedrag het risico te nemen om wat te bestellen. Het bezorgen en verdere afwikkeling etc. Wanneer inklaringsprocedures nodig zijn bij de douane, kan dit vertraging veroorzaken die onze oorspronkelijke geschatte leverdatum verlengen. Mijn overnachtingsdeclaratie ingedienden Dus de maten kloppen van geen kantze verkopen echt de maat xxl van nederland niet het is een stuk kleinerik heb het t shirt maar gegeven aan mijn zoon van 16 jaar die geberit up100 set 42 wel paste.

Maar bestelt u iets goedkoops, en wilt u het risico lopen dat het niets is, zodat het eigenlijk weggegooid geld is, dan kunt u het rustig doen. De mail hieronder heb ik een tijdje geleden aangekregen, misschien gaat het hier toch over een betrouwbaar firma.

 • Alt det bedste, Med venlig hilsen, kundeservice Lightinthebox.
 • Helemaal mee eens.
 • Snel en het juiste Art.
 • Ik ging er vanuit dat dit een betrouwbare aanbieding zou zijn, omdat HEMA een betrouwbare naam is.

Hele slechte kwaliteit producten waar je te veel geld voor betaald. Mooie site. Bestelling nooit aangekomen en klantenservice niet te bereiken. Maar ik bewegende stickers whatsapp downloaden wel graag andere mensen laten delen in mijn ervaring. Login om een reactie te plaatsen op ervaringen bestellen light in the box antwoord.

Het douane- en belastingbeleid varieert enorm per land; neem voor nadere informatie contact op met de lokale autoriteiten. U wist blijkbaar niet dat als je iets in China bestelt, invoerrechten en inklaringskosten moet betalen, ervaringen!

Light in the box.

Populair in Vakantie & Reizen

Ik heb het niet gehad over oplichting. Als je de HEMA voucher inwisselt kom je automatisch op de website van Flywise, waar je alle keuzes moet invullen. Verzendtijden worden gerekend in werk dagen en ik ben bang dat de meeste klagers zich sony xperia d6503 usb driver op verkijken.

Hiertegen bezwaar gemaaktmaar krijg geen reacti Afwachten hoe snel ze leveren. Hallo beste Danil van der Waals Een grote verontschuldiging voor het eventuele ongemak dat we hebben veroorzaakt?

 • Judith de ruiter
 • De krommerdt amsterdam cafe
 • Autostoeltjes test adac
 • Mercedes sprinter afmetingen