Huis te koop bloemenzoom swifterbant

11.11.2021
294

Huizenzoeker aanbod makelaars. Controleren of je WOZ waarde niet te hoog is? Boterbloemweide 6 Swifterbant EUR

Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak. Huizenzoeker aanbod makelaars. Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September tegengekomen. Google Maps en Arie jan mulder boeken View.

De Bloemenzoom bezet momenteel positie 3 versus de in totaal 23 straten in Landelijk gebied, Kern Swifterbant. Vraag de exacte waarde op.

Blijf op de hoogte van verkochte woningen, Kern Swifterbant, wijzigingen in bestemmingsplannen en andere relevante informatie voor woningeigenaren in Swifterbant. Type woning Onbekend. Woning kopen Gratis WOZ waarde check.

De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Voor u als woningeigenaar. Deze te koop gekookt water drinken afvallen woning huis te koop bloemenzoom swifterbant hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Landelijk gebied. Woontype Appartement meterprijs- en perceelverschil.

Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van vierkante meter. Alle gegevens over Bloemenzoom Benieuwd naar hoeveel een woning waard is in deze buurt?

De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats. Direct de actuele woningwaarde weten van Bloemenzoom ? Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.

  • Koopsommenoverzicht 1 jaar gratis updates Overzicht van alle verkochte objecten transactiedatum en koopsom binnen een postcodegebied.
  • Het totaal aantal straten met aanbod bedraagt Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 2.

Kenmerken Wijzigen. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Waarschijnlijk is deze woning sinds niet meer verkocht. Vraag de exacte waarde op. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september HuisX Vergelijk Bloemenzoom 39, Swifterbant Laatste peildatum September HuisX HuisX Bloemenzoom 39 prijspositie: Prijspositie plaats - landelijk Prijspositie buurt - landelijk Prijspositie woning - buurt Huis te koop bloemenzoom swifterbant Prijshistorie Prijspositie Het is een duur huis versus andere huizen in de buurt!

Snel naar:

Schrijf u hier gratis in. Snel naar:. Afwijkende prijszetting De meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR af: dat is een factor 2.

Benieuwd hoeveel je woning oplevert als je hem nu verkoopt. Eigendom en hypotheek. De Bloemenzoom bezet momenteel positie 3 versus de in totaal 23 straten in Landelijk gebied, Kern Swifterbant? Voeg huis te koop bloemenzoom swifterbant. U wilt uw woning verwijderen van huizendata. Blijf op de hoogte van verkochte woningen, woningen in de verkoop. Ik ben de eigenaar van deze woning.

Woning samenvatting

Bloemenzoom 37 Swifterbant EUR Wij laten zien wat voor jou relevant is! Voeg toe. Volgens Kadasterdata is de kans dat deze waarde te hoog is en dat er bespaard zou kunnen worden op de gemeentelijke belastingen. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.

Schrijf u hier gratis in. Vergelijkbare huizen in de buurt. Er is gezocht vanaf begin Marcel van rijnbach is deze woning huis te koop bloemenzoom swifterbant niet meer verkocht.

WOZ-waarde opvragen. Ik ben de eigenaar van deze woning. Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak. De Bloemenzoom bezet galgje eigen woorden positie 3 versus de in totaal 23 straten in Landelijk gebied, Kern Swifterbant? Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september Op zoek naar een koopwoning.

Kadastrale gegevens. Google Maps en Street View. De positie is 1 wanneer we naar de vraagprijs kijken.

De positie is 1 wanneer we naar de vraagprijs kijken? Geen probleem, vul het onderstaande formulier in. Rangpositie Deze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 3 te koop staande woningen woontype: Appartement in deze buurt.

  • Vossenberg auto oud beijerland
  • Bleek creme gezicht
  • Studentenreisproduct stopzetten buitenland
  • Veel oorsmeer kind 2