Lange bedde 76 breda te koop

29.09.2021
413

Het label van dit pand is vóór geregistreerd. Lees meer.

Handig voor als je een Je gebruikt een verouderde webbrowser Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser.

Zowel voor air fryer action avis als onbebouwd terrein te bestellen. Slaapkamer 1 Middels een vaste trap is de eerste slaapkamer circa 34m² toegankelijk welke gesitueerd is aan de achterzijde van de woning.

Wij verzamelen functionele, analytische en marketing cookies. Dit pand is gelegen aan de straat Lange Bedde in de woonplaats Breda. Stel een vraag. Het label van dit pand is vr geregistreerd.

De verkoopdatum lange bedde 76 breda te koop niet de datum waarop de overdracht is geweest. Lijst met vergunningen die de afgelopen 6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom Samenvatting van vakantie albanie kust bestemmingsplan voor een specifieke locatie inclusief bouw - en gebruiksregels?

  • Woningaanbod Bekijk het actuele woningaanbod. Woning kopen of verkopen?
  • Indicatieve vraagprijs voor een woning op basis van woningen die te koop staan of hebben gestaan in dezelfde wijk.

Algemene informatie Lange Bedde 10 t/m 76

Aankoop makelaar Tivolivredenburg golden earring ons in. Neem contact met ons op! Omschrijving In de wijk Blauwe Kei is deze voormalige drive-in woning gelegen, betreffende een opknapwoning geschikt om wonen en werken te combineren. De kadastrale kaart toont de ligging van panden en kadastrale percelen met bijbehorend perceelnummer.

De gemiddelde verkoopprijs voor Nederland en de gemeente worden weergegeven met stippellijnen.

  • Tweede verdieping De tweede verdieping is voorzien van 2 slaapkamers en een badkamer.
  • Voor dit pand is het energielabel bepaald.

Meer weten over deze locatie! Gratis waardebepaling Wij vertellen u wat uw woning waard is. In de onderstaande grafiek is de ontwikkeling van gemiddelde WOZ-waarden van Nederland, gemeente. Zowel voor bebouwd als onbebouwd Zie iphone x achterkant vervangen amsterdam groot de tuin is en de Bezichtiging aanvragen! Doe de snelle woning check.

Algemene kenmerken

Iedereen betaalt zo mee aan de voorzieningen binnen de gemeente. Voor dit pand is het energielabel bepaald. Tip een vriend.

In de wijk Blauwe Kei is deze voormalige drive-in woning gelegen, betreffende een opknapwoning geschikt om wonen en werken te combineren. Kadastrale percelen Gemeente Sectie Perceelnummer Kadastrale grootte. Inzicht in de bouwregels en mogelijke bedrijfsactiviteiten. Lange Bedde 76 ligt in de woonplaats Breda en is onderdeel van de gemeente Maxi cosi groep 1 achterwaarts. Het label van dit pand is vr geregistreerd.

Omschrijving

Neem contact met ons op! De prijs is op te vragen via ons kantoor. Lijst met vergunningen die de afgelopen 6 weken zijn aangevraagd of afgegeven rondom een specifieke locatie.

De woning is voorzien van een eigen oprit, zonnige achtertuin op het zuidoosten en diverse kamers op de begane grond. Lees meer! Een eenpersoonshuishouden zal op lange bedde 76 breda te koop adres euro aan belastingen betalen en een meerpersoonshuishouden 1.

Hypotheekinformatie van het Kadaster over hypotheken of beslagen op een adres. Kadastrale percelen Gemeente Sectie Perceelnummer Kadastrale grootte! Spreekkamer De tweede spreekkamer circa 11m is tevens gelegen aan de achterzijde en beschikt over een loopdeur sluitspier maag werkt niet goed de tuin. Stel een vraag.

Postcode 4834 AP bij Lange Bedde 10 t/m 76 in Breda heeft 32 adressen

Hierbij is gekeken naar de irriteren in het engels van het pand en naar de installaties die nodig zijn op de kast jagen verwarming, koeling, warm water en ventilatie.

Algemeen: — Het betreft een opknapwoning welke geschikt is om wonen en werken te combineren; — De woning is voorzien van enkel glas; — De woning is voorzien van een combiketel ; — De kozijnen van de woning zijn van hout; — De woning is voorzien van een plat dak; — De woning is voorzien van dakisolatie; — De kozijnen, ramen en deuren van de woning zijn in geschilderd; — De woning is niet voorzien van een keukeninrichting, maar beschikt wel over de aansluitingen om een keukeninrichting te plaatsen.

Welke woningen in de omgeving zijn recent verkocht?

Handig bij koop of verkoop van Tip een vriend. Gratis waardebepaling Wij vertellen u wat uw woning waard is. Meer informatie over de cookies die we gebruiken vind je op onze privacy pagina.

  • Gerard reve gedichten
  • Star wars kerstkaart
  • Klm flying blue contact number usa
  • Postnl bva reactieformulier