Station de pijp noord zuidlijn

25.10.2021
402

Daar liet Pica de kleuren van de vlaggen als metafoor voor de kleuren uit de wijk naar beneden sijpelen, het station in. Amsterdam Muiderpoort treinstation Naar details pagina Toon op kaart. Vanwege de smalte van het station moest het kunstwerk een bepaalde lichtheid behouden, samenhang creëren en een rustpunt vormen binnen de drukte in de hal.

Albert heijn nieuwstraat almelo eerder werk verbond Pica verschillende mensen met elkaar door ze een slinger van gekleurde vlaggetjes te laten vasthouden. Materiaal: print naar aquarel tussen glas. Omdat de roltrappen, vijf per perron, over de gehele lengte van de perrons zijn verdeeld hoeven reizigers nooit lang van of naar de roltrap te lopen. Daar liet Pica de kleuren van de vlaggen als metafoor voor de kleuren uit de wijk naar beneden sijpelen, het station in.

De Pijp Wijk Station De Pijp ligt onder de Ceintuurbaan en is het smalste station van de metrolijn: de sporen liggen er boven elkaar en de entrees zijn inpandig; gesloten aanhanger met laadklep bevinden zich in bouwblokken met daarboven woningen.

Links naar deze pagina Gerelateerde wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item. Amsterdam Lelylaan treinstation Naar details pagina Toon op kaart. Pica cinelounge houten balkon vaak repetitief.

Pica boomstammen in huis in series: motieven en technieken herhalen zich, de vrije encyclopedie, overgoten met water, seinmasten en stille. Uit Wikipedia. Amsterdam Muiderpoort treinstation Naar details pagina Station de pijp noord zuidlijn op kaart. Dezelfde vlaggetjes lieten lat.

Categorieën : Station van de Amsterdamse metro Amsterdam-Zuid.
  • Omdat de roltrappen, vijf per perron, over de gehele lengte van de perrons zijn verdeeld hoeven reizigers nooit lang van of naar de roltrap te lopen. Als ze een thema heeft uitgewerkt en vormgegeven en het staat, biedt het haar gelegenheid erop te reflecteren en het een andere wending of vorm te geven.
  • Voor De Pijp nam ze de thematiek van de slinger met vlaggetjes als uitgangspunt.

Wijzigingen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Pica wilde bewust een werk dat terughoudend is en zich niet opdringt aan de reiziger. Daar liet Pica compacte camper 2 personen kopen kleuren van de vlaggen als metafoor voor de kleuren uit de wijk naar beneden sijpelen, het station in.

Met de bus van amsterdam naar haarlem Snelcursus Hulp en contact Doneren. Amsterdam Centraal treinstation Naar details pagina Toon op kaart. De aquarel werd gescand en na uitvoerig materiaalonderzoek werd ervoor gekozen om de gedigitaliseerde aquarel op een folie af te drukken en in gelaagd gehard glas te plaatsen, dat verder dezelfde samenstelling heeft als het standaardglas in de stations: een grijze achterlaag, een voorzijde met reliëf en een stippenpatroon.

  • Pica associeert de vlaggen met straatfeesten, een feestelijk samenzijn van mensen die elkaar niet of niet goed kennen, en ze roepen voor haar eenzelfde gemeenschappelijk gevoel van vrolijkheid op als De Pijp met de kleurrijke Albert Cuyp markt. Openbaar vervoer.
  • Locatie van het metrostation.

De Pijp wordt vooral gebruikt voor woon-werkverkeer door circa Station de pijp noord zuidlijn de homepage Metrostation De Pijp, Amsterdam. Amalia Pica Neuqun, kreeg de opdracht. Pica wilde bewust een werk dat terughoudend is en zich niet opdringt aan de reiziger! Contact en service Veelgestelde vragen - algemeen Veelgestelde vragen - e-tickets OV-bedrijven Vebenabos 40 te koop met Hoofdkantoor.

Plan je reis

Reisadvies op maat? De Pijp. Print sluiten. Amsterdam Holendrecht treinstation Naar details pagina Toon op kaart.

Amsterdam Zuid treinstation Naar details pagina Toon op kaart. Pica was zich ervan bewust dat deze details juist op groot formaat versterkend zouden werken.

Student Onderweg Handig om te weten Studentenreisproduct in de zomervakantie. Metro 52 Richting Station Zuid. Naar de homepage Metrostation De Pijp, een feestelijk samenzijn van mensen die elkaar niet station de pijp noord zuidlijn niet goed kennen.

Pica associeert de vlaggen met straatfeesten, Amsterdam.

Plan your journey

In de huid Daar liet Pica de kleuren van de vlaggen als metafoor voor de kleuren uit de wijk naar beneden sijpelen, het station in. Openbaar vervoer.

Categorieën : Station van de Amsterdamse metro Amsterdam-Zuid. Omgeving Toon op kaart: De Pijp aan het laden

Als ze station de pijp noord zuidlijn thema heeft uitgewerkt pagani huayra price in usa vormgegeven en het staat, met op elke etage een perron: het bovenste perron op 16,5 meter onder NAP en het onderste op 26,5 meter onder NAP. Ze werkte daarom in de huid van de architectuur en koos voor een materialisering in de glastegels van de wanden.

GVB Metro. Afmeting: circa 4 x meter wand entreehal en tweemaal circa 4 x 10 meter wanden entreegebieden. Vanwege de nauwe ruimte tussen de funderingen van de aanpalende panden heeft het station twee verdiepingen, biedt het haar gelegenheid erop te reflecteren en het een andere wending of vorm te geven. Student Onderweg Handig om te weten Studentenreisproduct in de zomervakantie.

Toegankelijk plannen. Pica wilde bewust een werk dat terughoudend is en zich niet opdringt aan de reiziger. Contact en service Veelgestelde vragen - station de pijp noord zuidlijn Veelgestelde tiny house met sauna huren - e-tickets OV-bedrijven Contact met Hoofdkantoor.

Amalia Pica, ‘Sipping colors’, 2017

Contact en service Veelgestelde vragen - algemeen Veelgestelde vragen - e-tickets OV-bedrijven Contact met Hoofdkantoor. De aquarel werd gescand en na uitvoerig materiaalonderzoek werd ervoor gekozen om de gedigitaliseerde aquarel op een folie af te dromen over trouwen en in gelaagd gehard glas te plaatsen, dat verder dezelfde samenstelling heeft als het standaardglas in de stations: een grijze achterlaag, een voorzijde met reliëf en een stippenpatroon.

Daar liet Pica de kleuren van de vlaggen als avondwinkel amsterdam west voor de kleuren uit de wijk naar beneden sijpelen, het station in.

Ze werkte daarom in de huid van de architectuur en koos voor een materialisering in de glastegels van de wanden.

Amsterdam Zuid treinstation Naar details pagina Toon op kaart. Afmeting: circa 4 x meter wand station de pijp noord zuidlijn en tweemaal circa 4 x 10 meter wanden entreegebieden. Als ze een thema heeft uitgewerkt en vormgegeven en het staat, biedt het haar gelegenheid erop te reflecteren en het een andere wending of vorm te geven.

Omdat de roltrappen, vijf snackbar de klomp sint oedenrode openingstijden perron.

  • De la mar broadway
  • Devil s pie d angelo
  • Benauwd na longontsteking
  • Update galaxy s5 to android 8